“Aventuri în țara prieteniei”,
“Cronicile Pădurii- Protectorii pădurii” și
“Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi”

După Aventuri în Țara Virtuților și Aventuri în Țara Nevirtuților, micii cititori o vor însoți pe Emma în Țara Prieteniei, unde se întâmplă uneori să plouă și să tune, ori să fie frig și să viscolească, din pricina nevirtuților care aduc vremea rea și neînțelegeri între prieteni. O carte pentru toți cititorii cu vârste între 4 și 12 ani.

Ediție cartonată, 56 de pagini.


În cea de-a treia carte din seria Cronicile Pădurii, mărețul cerb Carvin cel Roșu a ajuns rege câștigând întrecerea vitejiei. După ani și ani, vine timpul ca unul dintre cei trei fii ai săi să devină conducător al pădurii, trecând prin aceleași încercări. Dar vremurile s-au schimbat și se va dovedi că nu numai curajul, ci și alte calități sunt importante pentru a fi în fruntea altora. O carte pentru toți cititorii cu vârste între 4 și 12 ani. Ediție broșată, 96 de pagini.


În Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi, baronul Van Pișkel, marele maestru pantofar, trăiește retras la conacul său din Brambuzia,  împreună cu servitorii săi credincioși: grădinarul Zec, menajera Gina și majordomul Bran. Când baronul descoperă în bibliotecă o carte misterioasă și recită o incantație care-i promite fericirea, vor porni cu toții într-o călătorie în care vor afla lucruri nebănuite. O carte pentru toți cititorii cu vârste între 6 și 14 ani. Ediție broșată, 176 de pagini.

Preț pachet

Liquid error (snippets/product-form line 3): product form must be given a product

Pachetul conține cărțile “Aventuri în țara prieteniei”, “Cronicile Pădurii- Protectorii pădurii” și “Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi”

Aventuri în țara prieteniei

de Alec Blenche, ilustrații de Doina Zavadschi

În Țara Prieteniei soarele nu strălucește mereu, iar păsărelele nu cântă în copaci tot timpul. Se întâmplă uneori să plouă și să tune, ori să fie frig și să viscolească, din pricina nevirtuților care aduc vremea rea și neînțelegeri între prieteni. Dar important este că de fiecare dată, dacă prietenia este importantă, soarele va răsări din nou.

Cui nu i-ar plăcea să trăiască în Țara Prieteniei? Acum am avut această șansă, citind minunata carte" Aventuri în Țara Prieteniei", locul unde am cunoscut-o pe Emma cea blândă și pe toți prietenii ei grozavi! Cartea m-a ținut "captivă" și am citit-o cu mare drag și bucurie! Da, da,da! BUCURIE simți atunci când citești cărțile scrise de Alec Blenche! Fiecare pagină a venit cu noi aventuri și cu ilustrații deosebite! Mulțumesc pentru această bucurie!

Anto, 9 ani, Filipeștii de Pădure

Preț 55,00 lei (-35%) 35,75 lei

Copertă cartonată, 56 de pagini
Prețul include TVA.

Cronicile Pădurii - Protectorii pădurii

de Alec Blenche, ilustrații de Alexia Udriște

Mărețul cerb Carvin cel Roșu a ajuns rege câștigând întrecerea vitejiei. După ani și ani, vine timpul ca unul dintre cei trei fii ai săi să devină conducător al pădurii, trecând prin aceleași aventuri și încercări. Dar vremurile s-au schimbat și se va dovedi că nu numai curajul, ci și alte calități precum loialitatea sunt importante pentru a fi în fruntea altora.

O carte ce ne-a plăcut foarte mult la fel ca și celelalte din serie.
 Este oare suficient curajul pentru a fi un rege în adevăratul sens al cuvântului?
Ce este mai important: să rămâi ancorat în trecut şi să respecți vechile tradiții cu orice preț sau să evoluezi şi să te adaptezi vremurilor în care trăieşti?
O frumoasă poveste despre curaj, înțelepciune, solidaritate, generozitate, iubire şi, nu în ultimul rând, despre ce înseamnă cu adevărat o familie, din care cu toţii avem ceva de învăţat, copii şi adulți deopotrivă.
Raluca Predica, Alexandria

Preț 42,00 lei (-35%) 27,30 lei

Copertă broșată, 96 de pagini
Prețul include TVA.

Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi

de Alec Blenche, ilustrații de Alexandra Cărăvan

Baronul van Pișkel, marele maestru pantofar, trăiește retras la conacul său din Brambuzia,  împreună cu servitorii săi credincioși: grădinarul Zec, menajera Gina și majordomul Bran. Baronul nu poate suporta câinii, fiindcă au obiceiul să roadă pantofi, majordomul disprețuiește pisicile, pentru că le socotește leneșe și nesuferite, grădinarul ar face orice pentru a scăpa de iepurii care-i rod morcovii din grădină, iar menajera poartă un război permanent cu insectele. Dar, când baronul descoperă în bibliotecă o carte misterioasă și recită o incantație care-i promite fericirea, cu toții se trezesc prinși într-o aventură care îi va purta într-o călătorie fantastică până la capătul lumii și înapoi.

Cartea mi s-a părut foarte frumoasă, plină de aventură și mister. Personajul meu preferat este Bran pentru că a simțit locul comorii, a salvat-o pe Gina și pentru că e amuzant și i-a făcut pe pasageri să se amuze și să zâmbească.
Mi-a plăcut că Marcus a vrut să găsească părinții copiilor și că a stat treaz ca să îi protejeze pe ceilalți. Tot el le-a spus prietenilor săi povestea despre primii oamenii. Mi-a mai plăcut că fiecare a fost folositor, chiar și Zec. Fără el aventurierii ar fi fost atacați de albinele ucigașe. Gina, pe de altă parte i-a scăpat pe cei patru de furia lui Cramzel și a lui Pamzel. Mi-a plăcut ideea cu capătul lumii și cea cu incantația fericirii.
 Mi s-a părut puțin trist că baronul și angajații săi nu vorbeau despre nimic la ceai, dar asta s-a schimbat după ce au ajuns din nou acasă, sub formă de oameni. Recunosc că eu prima oară am crezut că baronul Van Pișkel este un vampir. Cartea e minunată și sper să apară și volumul 2
Sebi, 9 ani, Constanța

Preț 35,00 lei (-35%) 22,75 lei

Copertă broșată, 176 de pagini
Prețul include TVA.

Aventuri în țara prieteniei”,
“Cronicile Pădurii- Protectorii pădurii” și
“Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi”

Preț pachet

Liquid error (snippets/product-form line 3): product form must be given a product

Pachetul conține cărțile “Aventuri în țara prieteniei”, “Cronicile Pădurii- Protectorii pădurii” și “Călătoria fantastică a baronului Van Pișkel până la capătul lumii și înapoi”

Ofertă specială seria completă "Cronicile Pădurii" acum cu reducere de 25% și transport gratuit

Preț pachet

Liquid error (snippets/product-form line 3): product form must be given a product
Ofertă specială seria completă "Aventuri" acum cu reducere de 25%

Preț pachet

Liquid error (snippets/product-form line 3): product form must be given a product