Călătoriile lui Erus

Promoție

Valabilitate: 25.04.2019 - 21.05.2019

Transport gratuit în cutia poștală prin Poșta Română.

45 lei / 3 luni 

Fragmente din revistă

Erus hotărâse că la această petrecere să participe în primul rând mamele, să fie o sărbătoare pentru toate mamele din regat. Așa că, dacă erai mamă și trăiai în Regatul Vânturilor, aveai șansa de a participa la cea mai mare petrecere dată în cinstea mamelor care se văzuse vreodată pe acele meleaguri.

Alec Blenche:

Îmi place să cred că Erus reușește să deschidă inimi. în felul acesta, cu inimile deschise, ne putem apropia mult mai simplu unii de alții și, cine știe, poate chiar ne putem iubi mai ușor.

Mesajele incredibile pe care le-am primit în ultimii ani m-au făcut să înțeleg că este nevoie de Erus și de Lumea bună mai des decât o dată pe an, atunci când în cadrul seriei apare o nouă carte. și pentru că îmi doresc foarte mult ca aceste inimi să rămână cât mai mult timp deschise, am hotărât să publicăm această revistă lunară numită „Călătoriile lui Erus”.

Erus este oricare dintre noi, este un erou modern, este o lume de basm, o stare de bine, o readucere aminte a valorilor frumoase și curate care există în orice suflet, dar care, din păcate, în multe cazuri au adormit.

Ne dorim să fie revista tuturor celor care călătoresc prin văile pline de provocări și încercări ale vieții. Ne dorim să fie o revistă a noastră. De aceea, invităm pe oricine dorește să își aducă contribuția în orice fel la acest proiect să ne scrie la adresa de email: [email protected] Tot aici așteptăm părerile și sugestiile voastre. Vrem să știm ce v-a plăcut mai mult sau ce nu v-a plăcut așa mult. Vrem să știm ce altceva ați dori să citiți în revistă, vrem să știm cât mai multe pentru a o putea realiza cât mai pe placul vostru.

Mulți dintre voi m-ați întrebat ce anume a făcut din seria cărților despre Erus un așa mare succes. întotdeauna am răspuns la fel: „Nu știu. știu însă altceva: în fiecare dintre noi există iubire, există răbdare, generozitate sau recunoștință, există soare și frumusețe. Bănuiesc că, într-un mod magic dar în același timp natural, cărțile trezesc aceste trăiri în oameni, indiferent că sunt copii sau adulți. Sufletul nu are chip sau vârstă. Sufletul nu are dorințe sau interese. Singurul lucru pe care-l năzuiește sufletul este să fie în pace, în armonie”.

Știu că această revistă este un proiect îndrăzneț, unii l-au numit chiar riscant, însă IUBIREA ne învață să lăsăm fricile în urmă și să ne încredem în oameni, în ce este mai frumos în ei, în aspirația fiecăruia de a fi și de a oferi ceva mai bun pentru copiii lui.

Vă invit așadar alături de mine și de prietenii de la Editura Univers într-o nouă aventură. Va fi una pe cinste!

Avea să fie o zi de neuitat. Momentul lui Erus fu urmat de alte clipe artistice oferite de toți copiii prezenți acolo ca să-și sărbătorească mamele. La final, fiecare se duse la mama sa și îi oferi o îmbrățișare și un sărut. Erau cele mai frumoase cadouri la care ar visa orice mamă. Sala era plină de fericire pură, zâmbete, lacrimi de bucurie și multă iubire.Regina îl strânse tare în brațe pe Erus și îi spuse la ureche:

— Mulțumesc, puiule, tu ești cel mai minunat cadou pe care l-am primit vreodată.