Shopping cart
0,00 lei

Introducere
Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.edituraunivers.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate în paragrafele următoare.

Procedura de comandă

Clienții pot comanda produse de pe www.edituraunivers.ro fie online, cu ajutorul Coșului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon.

Modalităti de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, în conditii de sigurantă deplină, în momentul formulării comenzii.
b) ramburs la primirea comenzii.

Modalităti de livrare

Termenul de livrare este  de 1-5 zile lucrătoare.

Comenzile vor fi livrate de luni până vineri. În cazul în care se dorește livrarea sâmbăta, acest aspect trebuie menționat în rubrica de comentarii. Livrarea sâmbăta este disponibilă doar în anumite orașe stabilite de curier, nu în toată țara.

Reducerile

Politica reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către Editura Univers, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării comenzii.

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. În principiu, discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Returnarea produselor

EDITURA UNIVERS SRL va respecta prevederile Ordonantei de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul ca, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, doar dacă acestea nu au suferit deteriorări (nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini), urmând să primească în termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. Editura Univers are dreptul ca atunci când consideră că acțunile clientului au fost cu rea-voință să solicite acestuia daune, în condițiile legislatiei în vigoare. De asemenea, Editura Univers iși rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: str. Suvenir, nr. 4, ap. 8, București, sector 2

Important:

Retururile, (indiferent de metoda de livrare aleasă), nu se vor expedia niciodată de către client către EDITURA UNIVERS cu plata ramburs.

Cărtile în format digital (ebooks) nu se pot returna în nicio condiție.

Dreptul de autor

Conținutul site-ului www.edituraunivers.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, elemente grafice, logo precum și alte date) este proprietatea Editura Univers SRL fiind apărat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al editurii.

Conţinut site şi copyright
www.edituraunivers.ro face eforturi permanente pentru a prezenta informaţii exacte în cadrul acestui site. Rareori, acestea pot conţine inadvertenţe punctuale: unele specificaţii sau preţurile pot fi modificate sau pot conţine erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

www.edituraunivers.ro şi toate informaţiile conţinute sunt proprietate a companiei SC EDITURA UNIVERS SRL.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activițăti: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate Editurii Univers, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continând informații diverse legate strict de www.edituraunivers.ro. În această situație datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri și  vor putea fi modificate sau șterse din baza de date a editurii la cererea scrisă a clientului.

Accesul online al utilizatorilor

Editura Univers SRL nu garantează accesul clienților la site-ul www.edituraunivers.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terți (probleme tehnice, defecțiuni datorate serverului sau conexiunii la internet ) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale editurii.

Drepturi

EDITURA UNIVERS are dreptul de a interzice accesul anumitor clienți și vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabilă.

Limitarea răspunderii

Editura Univers face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori acestea pot conține mici inadvertențe: fotografia are caracter informativ, unele specificații pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor și textelor de pe www.edituraunivers.ro sunt cu titlu exemplificativ. De asemenea, www.edituraunivers.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele și serviciile oferite. Imaginile și descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, www.edituraunivers.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Prețurile de pe www.edituraunivers.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifica altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/și alte costuri ale serviciilor sunt menționate în momentul finalizaării solicitării comenzii.

În cazul în care www.edituraunivers.ro se afla în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poșta Romană etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la Editura Univers SRL. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a facut plata în avans și, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii și nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile înregistrate pe www.edituraunivers.ro în zilele de vineri după ora 12 cât și sambătă și duminică vor fi expediate în ziua de luni.

Editura Univers SRL nu răspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor și de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, www.edituraunivers.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.edituraunivers.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor www.edituraunivers.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată.

Forța majoră și legea aplicabilă

Atât clientul cât și www.edituraunivers.ro nu vor fi raspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Dispoziţii finale

www.edituraunivers.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul contract este supus legii române.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vietii private în sectorul comunicațiilor electronice SC EDITURA UNIVERS SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii și expedierea către client. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Pentru acuratețea informatiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

WhatsApp Contactează-ne pe WhatsApp