Introducere
Folosirea, incluzând vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.edituraunivers.ro, implică acceptarea termenilor şi condiţiilor menţionate în paragrafele următoare.

Conţinut site şi copyright
www.edituraunivers.ro face eforturi permanente pentru a prezenta informaţii exacte în cadrul acestui site. Rareori, acestea pot conţine inadvertenţe punctuale: unele specificaţii sau preţurile pot fi modificate sau pot conţine erori de operare.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

www.edituraunivers.ro şi toate informaţiile conţinute sunt proprietate a companiei SC EDITURA UNIVERS SRL.

Frauda
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.edituraunivers.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor www.edituraunivers.ro şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată.

Dispoziţii finale
www.edituraunivers.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.